تدوین شیوه نامه مشارکت بخش خصوصی در سرمایه گذاری اکتشاف مواد معدنی در سازمان زمین شناسی
به گزارش لیدی شال، رییس سازمان زمین شناسی و اکشتافات معدنی کشور، از تدوین شیوه نامه مشارکت بخش خصوصی در سرمایه گذاری اکتشاف مواد معدنی در این سازمان آگاهی داد و اظهار داشت: با دستور وزیر صمت این شیوه نامه به زودی جهت بهره برداری، ابلاغ خواهد گردید.
به گزارش لیدی شال به نقل از ایسنا، دکتر داریوش اسماعیلی در مراسم تودیع و معارفه مدیرکل صمت استان آذربایجان غربی با اشاره به اینکه حسب نگرش مقام عالی وزارت صمت، اصل بر حضور و فعالیت بخش خصوصی در اقتصاد کشور است، اظهار داشت: ازاین رو وظیفه ما در دولت نیز فراهم کردن شرایط موردنیاز برای حضور پر رنگ این بخش اثرگذار و مهم در فعالیتهای تولیدی و اقتصادی کشور است.
اسماعیلی اضافه کرد: با این نگرش حاکم در وزارت صمت، در سال پیش رو، سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور، برای تهیه و تولید اطلاعات پایه حوزه علوم زمین، برنامه ریزی لازم را برای تهیه تعداد ۱۲۰ نقشه زمین شناسی کاربردی، در قالب ۳۶۰ پروژه به انجام رسانده و بنا داریم تعداد ۳۰۰ پروژه آنرا بوسیله بخش خصوصی به انجام برسانیم.
وی اعلام نمود: طبیعتا این نگاه کارساز مهندس اتابک، وزیر صمت در واسپاری امور به بخش خصوصی و اعتماد و انجام کار توسط این فعالان موجب افزایش ۶ برابری تولید داده های پایه علوم زمین می شود که تحقق آن تنها بوسیله اعتماد و برون سپاری به بخش خصوصی ممکن بود.
معاون وزیر صمت افزود، درنظر داریم علاوه بر برون سپاری خدمات، بخش خصوصی را در سرمایه گذاری اکتشافی نیز مشارکت دهیم و برای این منظور، حسب تأکید وزیر صمت تا سه هفته آینده، شیوه نامه نحوه مشارکت بخش خصوصی در سرمایه گذاری تولید داده های پایه علوم زمین همچون انجام ژئوفیزیک هوایی تهیه و ابلاغ خواهد گردید.
اسماعیلی تصریح کرد: سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور طی روزهای گذشته تهیه ۳۱ نقشه(بالغ بر ۶۲ پروژه) را به مناقصه گذاشت که چندین شرکت بزرگ بخش خصوصی در این مناقصه شرکت نمودند.
رییس سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور اعلام نمود: با ابتکار و حمایت وزیر صمت برای مشارکت بخش خصوصی در بخش اکتشاف کشور گام بزرگی برداشته و مصوبه ای در شورای راهبردی بخش معادن، تصویب و با تایید مقام عالی وزارت صمت قرار شد مشارکت فعالان معدنی و متقاضیان فعال بخش های خصوصی در بخش اکتشاف کشور بیشتر شود.
معین وزارت صمت در آذربایجان غربی از ژئوفیزیک هوایی بعنوان راهی در شناسایی معادن زیرزمینی کشور یاد کرد و اضافه کرد: این مورد یکی از مهم ترین تکالیفی است که در برنامه هفتم توسعه کشور به عهده وزارت صمت و مشخصا سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور گذاشته شده که برای انجام آن با بخش خصوصی درحال گفتگو برای مشارکت هستیم.
رییس سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور خاطرنشان کرد: بخش خصوصی با شرح خدمات و تحت نظارت سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور وارد فعالیتهای ژئوفیزیکی می شود که این امر در جهت تحقق سیاست اصلی وزارت صمت با راهبری مهندس اتابک است.
بگفته اسماعیلی، آرزوی فعالان و سرمایه گذاران بخش معدن و بخش خصوصی دسترسی به داده های تولیدی سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور است که مطابق قانون برنامه هفتم توسعه کشور، همه تولیدات این سازمان در پایگاه داده های علوم زمین کشور قابل دسترسی است.
به نقل از روابط عمومی سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور، وی افزود: داده های زمین شناسی و اکتشافی هر نقطه از کشور را که سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور مطالعه کرده هم اکنون در پایگاه داده های علوم زمین قابل دسترسی است.
اسماعیلی با بیان اینکه دریافت و بارگذاری داده های ایمیدرو در این پایگاه با پیشرفت حدود ۵۰ درصد در حال انجام می باشد، اضافه کرد: حدود ۶۰ الی ۷۰ درصد داده های معاونت معدنی و شرکتهای بزرگ و کوچک که در اختیار وزارت صمت است نیز بارگذاری شده و تا شهریور سال جاری حسب اوامر و تاکیدات مقام عالی وزارت صمت تمامی داده های موجود در وزارت متبوع در دسترس عموم قرار خواهد گرفت.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب