خودرو های لوکس چقدر مالیات دادند؟

خودرو های لوکس چقدر مالیات دادند؟

به گزارش لیدی شال، یک مقام مسوول اظهار داشت: از خودرو های لوکس و گرانقیمت تا حالا یک هزار و 300 میلیارد تومان مالیات وصول و به حساب خزانه واریز شده و برای سال 1402 نیز دو هزار و 800 میلیارد تومان محاسبه شده است.



به گزارش لیدی شال به نقل از صداو سیما، شاهین مستوفی درباره ی مالیات بر خودرو های لوکس و گرانقیمت اظهار داشت: در سالهای ۱۴۰۰ لغایت ۱۴۰۲ یعنی در سه سال در قانون بودجه پایه جدید مالیاتی تحت عنوان گرفتن مالیات از خانه و خودرو های گرانقیمت پیش بینی شد و سازمان امور مالیاتی مکلف شد باتوجه به اطلاعاتی که از سایر دستگاه های ذی ربط در اختیار سازمان امور مالیاتی قرار می گیرد به محاسبه، مطالبه و وصول مبالغ مالیات مربوطه با توجه به قانون بودجه اقدام نماید.
وی افزود: مبنای محاسبه مالیات بر خودرو های گرانقیمت در سال ۱۴۰۰ برای خودرو های لوکس فرد و افراد تحت تکفل عدد بالای یک میلیارد تومان بود، اما در سال ۱۴۰۱ هر خودروی بالای یک میلیارد تومان مشمول خودرو های لوکس شد و در سال ۱۴۰۲ باتوجه به قانون بودجه خودرو های بالای سه میلیارد تومان مشمول مطالبه مالیات خودرو های لوکس شد.
مدیرکل دفتر حسابرسی سازمان امور مالیاتی اشاره کرد: با توجه به این که حکم قانون و بخشنامه به صراحت مشخص کرده بود افرادی که به سبب برگه سبز خودرو در آغاز هر سال مالک آن وسیله نقلیه باشند مشمول پرداخت این مالیات می شوند، بدین سبب اطلاعات از فراجا دریافت شد و محاسبه مالیات برای سال ۱۴۰۰ به تعداد ۳۷۰ هزار خودرو، برای سال ۱۴۰۱ به تعداد ۲۶۴ هزار خودرو و برای ۱۴۰۲ به تعداد ۱۶۳ هزار خودرو رسید.
محاسبه ۲، ۸۰۰ میلیارد تومان مالیات خودرو های لوکس در سال ۱۴۰۲
مستوفی افزود: مجموعاً برای سال ۱۴۰۰، دو هزار میلیارد تومان و برای سال ۱۴۰۱ دو هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان و برای سال ۱۴۰۲ مجموعاً دو هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان مالیات خودرو های گرانقیمت و لوکس محاسبه شد و به اطلاع مالکان رسیده است تا بموقع نسبت به پرداخت آن اقدام نمایند.
مدیرکل دفتر حسابرسی سازمان امور مالیاتی اظهار داشت: برای سالهای ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ حدود یک هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان مالیات متعلق به خودرو های لوکس را سازمان امور مالیاتی وصول و به حساب خزانه واریز کرد.
وی افزود: بقیه آن بدین سبب هنوز وصول نشده است که دیوان عدالت اداری رأیی را صادر کرد در خصوص این که مطالبه مالیات باید در مراجع هیئت های حل اختلاف بدوی و تجدیدنظر هم قابل رسیدگی باشد و سازمان امور مالیاتی نسبت به صدور برگه مطالبه جدید اقدام نمود و این مبالغ به افرادی که تا حالا مبادرت به پرداخت نکردند ابلاغ می شود. بعد از ابلاغ در صورتیکه قطعیت پیدا کند این مالیات، بلا فاصله بوسیله فراجا و دفاتر اسناد رسمی میزان بدهی مالیات قطعی در اختیار آنها قرار می گیرد و از نقل و انتقال این خودرو ها بواسطه وجود مالیات قطعی شده جلوگیری خواهد شد.
مستوفی اشاره کرد: همین طور با توجه به این که قانون این اجازه را داده است اگر لازم باشد نسبت به برداشت از حساب های بانکی افرادی که مالیات معوقه خودرا پرداخت نکرده اند هم اقدام خواهد شد.
مدیرکل دفتر حسابرسی سازمان امور مالیاتی اظهار داشت: برای سال ۱۴۰۲ مالکان خودرو ها تا پایان بهمن ماه فرصت خواهند داشت نسبت به واریز مبالغ مالیات خود در مورد خودرو های گرانقیمت اقدام نمایند و بدین سبب تا بهمن ماه که فرصت قانونی می باشد و در مورد رقم وصول مالیاتی خودرو ها نمی توان اظهارنظری داشت.
مستوفی درباره ی نحوه محاسبه مالیات خودرو های لوکس اظهار داشت: در سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ این نرخ پلکانی بود تا یک ونیم میلیارد تومان مشمول یک درصد نسبت به مازاد یک ونیم میلیارد تومان محاسبه شد و از یک ونیم تا سه میلیارد سه درصد نسبت به مازاد یک ونیم میلیارد و به همین ترتیب پلکانی افزایش داشت، اما برای سال ۱۴۰۲ این عدد ثابت بود و بالای سه میلیارد تومان نسبت به مابه التفاوت سه میلیارد بیشتر یک درصد مالیات محاسبه شد.

1402/10/19
17:15:54
5.0 / 5
228
تگهای خبر: دستگاه , طلا , قیمت , لوكس
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۳
لیدی شال LadyShal