تاثیر کمبود روغن آفتابگردان در مزه غذاها؟

تاثیر کمبود روغن آفتابگردان در مزه غذاها؟

به گزارش لیدی شال از آنجاییکه کمبود روغن آفتابگردان در صنعت غذای جهانی موج می زند، یونیلور (شرکت صنایع غذایی بریتانیایی-هلندی) اعلام نمود که بعضی از دستورالعمل های غذایی خویش را تغییر داده است تا بتواند روغن کلزا را جایگزین روغن آفتابگردان کند و به صرفه جویی در هزینه با افزایش هزینه های ورودی کمک نماید.


به گزارش لیدی شال به نقل از ایسنا، اوکراین حدود نیمی از صادرات جهانی روغن آفتابگردان را به خود اختصاص می دهد که یکی از پرمصرف ترین روغن های خوراکی است اما جنگ دو ماهه در اوکراین، موجب توقف محموله های اوکراینی شده است. به این ترتیب، سازندگان موادغذایی درحال جایگزین هایی مانند دانه کلزا یا روغن سویا هستند.
یونیلیور طی گزارشی از درآمد از افزایش ۸ درصدی قیمت در سه ماهه اول آگاهی داد و هشدار داد که افزایش بیشتر به سبب تورم و جنگ فرا می رسد.
فرانسه به شرکتها مهلت شش ماهه می دهد تا در صورت جایگزینی برای روغن آفتابگردان، برچسب های محصولات را بروزرسانی کنند تا تغییرات دستور غذا را منعکس کنند.
مجموعه ۵۰۰ میلیارد دلاری لوازم آرایشی جهانی نیز مانند صنعت غذا، با نتایج جنگ مقابله می کند برای اینکه در خیلی از محصولات خود از محصولات تولیدی اوکراین استفاده می نماید.



1401/02/10
12:31:50
5.0 / 5
501
تگهای خبر: صادرات , قیمت , محصولات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۳
لیدی شال LadyShal