تولید ایرانی داروهای مكمل ورزشی
         
        به گزارش لیدی شال تعدادی از پژوهشگران یکی از شرکتهای دانش بنیان موفق به بومی سازی داروهایی برای زخم پای دیابتی و مکمل های ورزشی شدند.
        
        به گزارش لیدی شال به نقل از ایسنا،  محمدرضا فاضلی، مدیر عامل این شرکت دانش بنیان تولید با کیفیت فرآورده های وارداتی، تسهیل دسترسی بیماران و مردم به داروها و مکمل های مورد نیاز و افزایش اشتغالزایی را از اهداف این شرکت نام برد و اظهار داشت: تولید دارویی برای «زخم پای دیابتی»، «مکمل های ورزشی و کاهش وزن»، «بهداشت مفاصل»، «داروها و مکمل های مورد نیاز کودکان» و «سلامت گوارش» همچون محصولاتی است که در مجموعه ما بومی سازی شده است.
 وی افزود: محصولات ما در بازه زمانی کوتاهی بعد از ورود به بازار اعتماد جامعه پزشکی، بیماران و مصرف کنندگان را به دست آورد و امروز بعنوان محصولاتی قابل اتکا در درمان استفاده می شوند.
 بر مبنای اعلام معاونت علمی ریاست جمهوری، فاضلی تصریح کرد: همه این داروها و محصولات با قیمت زیادی از دیگر کشورها وارد می شود. اما بومی سازی آنها از خروج ارز از کشور پیشگیری می کند و نگرانی مردم به دسترسی به داروها را در شرایط بحرانی می کاهد.
 
 منبع: ladyshal.ir
        
                    
                    
                    
            
                    
            
            
            
      
            
        
	
                
                
                    
                     این مطلب را می پسندید؟
                    
                    
                        (1)
                    
                    
                     
                        (0)
                    
                     
                    
                
                
                
                
                
                    
            
 
       
             تازه ترین مطالب مرتبط
        
        
       
             نظرات بینندگان در مورد این مطلب