در گفت وگو با لیدی شال اعلام شد

رستوران ها ملزم به رعایت پروتكل های بهداشتی هستند

رستوران ها ملزم به رعایت پروتكل های بهداشتی هستند

به گزارش لیدی شال رئیس اتحادیه صنف دارندگان رستوران و سلف سرویسهای تهران اظهار داشت: رستوران ها ملزم به استفاده از دستكش، ماسك، روپوش، مواد ضدعفونی كننده هستند و باید فاصله گذاری اجتماعی را هم رعایت نمایند.



سید علی اصغر میر ابراهیمی در گفتگو با ایسنا با اشاره به اینکه هر یکماه تا ۴۵ روز از رستوران ها بازدید دوره ای انجام می دهیم و بهداشت محیط و فردی، موادغذایی، ماشین حمل مواد و نحوه بسته بندی... مورد بررسی قرار می گیرد، اظهار داشت: رستوران هایی که فعالیتشان را آغاز کردند در سامانه اعلام شده توسط وزارت بهداشت ثبت نام و کد رهگیری دریافت کرده اند، به هنگام بازدید ماموران بهداشت آنرا عرضه می دهند.

وی افزود: اگر شهروندان با واحدی مواجه گشتند که در آنجا پروتکل های بهداشتی رعایت نمی شد می توانند واحد متخلف را در سایت اتحادیه صنف دارندگان رستوران و سلف سرویسهای تهران گزارش یا با شماره ۶۶۴۰۴۹۹۱ تماس حاصل کنند.

رییس اتحادیه صنف دارندگان رستوران و سلف سرویسهای تهران افزود: رستوران ها ملزم به استفاده از دستکش، ماسک، روپوش، مواد ضدعفونی کننده هستند و بایستی فاصله اجتماعی را هم رعایت نمایند. همینطور بایستی وسایل بهداشتی را هم در اختیار مشتریان قرار دهند.



1399/03/19
11:08:25
5.0 / 5
1103
تگهای خبر: سایت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۵
لیدی شال LadyShal