دبیر ستاد توسعه زیست فناوری اعلام كرد
اقدام برای بهبود صنعت غذایی كشور با روش های زیستی
به گزارش لیدی شال دبیر ستاد توسعه زیست فناوری از اقدام این ستاد برای بهبود صنعت غذایی با روش های زیستی اطلاع داد و اظهار داشت: این كار با كمك خود كارخانجات تولید محصولات غذایی اجرایی می شود.
به گزارش لیدی شال به نقل از ایسنا، مصطفی قانعی با اشاره به این كه صنعت غذایی كشور یكی از صنایع حیاتی، حساس و مهم در كشور است، اظهار نمود: بهبود كیفیت این صنعت به معنای ارتقای امنیت روانی و جسمی مردم است؛ بنابراین به دنبال ارتقای این صنعت با روش های زیستی هستیم.
وی ادامه داد: "توده های زیستی" مانند پروبیوتیك ها و مخمرها و "آنزیم ها" دو بخش كاربردی در صنعت غذا محسوب می شوند. بنابراین ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری این دو بخش مهم را در چارچوب كارگروه ارتباط با صنایع غذایی و در قالب اتصال كارخانجات تولید محصولات غذایی و دانشگاه های مرتبط پیگیری می كند.
قانعی خاطرنشان كرد: ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تلاش می كند با اجرای برنامه بهبود صنعت غذا به وسیله روش های زیستی حلقه اتصالی باشد میان بخش خصوصی تولیدكننده محصولات غذایی و دانشگاه ها تا از این طریق همه كارخانجات تولید صنعت غذا در بخش تولید، پسماند و بسته بندی را به این زنجیره وارد كند.
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تصریح كرد: مطالعه و بررسی صنعت و كارخانجات غذایی كشور را هم به صورت جدی دنبال می نماییم تا بتوانیم با نگاهی دقیق راهكارهای توسعه این صنعت را بیابیم.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب