یك مقام مسئول:
23 پروژه اولویت دار دولت الكترونیك مشخص و برنامه ریزی شده اند
به گزارش لیدی شال رئیس امور توسعه دولت الكترونیك سازمان اداری و استخدامی كشور اظهار داشت: ۲۳ پروژه اولویت دار دولت الكترونیك مشخص و برنامه ریزی شده كه تا آخر سال ۹۹ باید اجرایی شوند.
به گزارش لیدی شال به نقل از سازمان اداری و استخدامی كشور، شراره بخت جو با اشاره به اینكه سیاست گذاری سطوح مختلف دارد و یك دستگاه نمی تواند به تنهایی متولی توسعه دولت الكترونیك باشد، تصریح كرد: بند ۱۲، ۱۵ و ۱۷ سیاست های كلی نظام اداری ابلاغی مقام معظم رهبری درمورد دولت الكترونیك است، همینطور در سطح دیگری از سیاست گذاری، قوانین مجلس را داریم، مصوبات هیئت وزیران را داریم، در سطحی دیگر، مصوبات شورایعالی اداری و بخشنامه های سازمان اداری و استخدامی كشور و حتی مصوبات شورایعالی فضای مجازی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را هم داریم.
رئیس امور توسعه دولت الكترونیك سازمان اداری و استخدامی كشور با بیان این كه در نظام اداری برای توسعه دولت الكترونیك تلاشهای زیادی شده است، تاكید كرد: دستگاه های مختلف برای توسعه دولت الكترونیك نقش های مختلفی دارند؛ همچون نقش تأمین اعتبارات لازم را سازمان برنامه وبودجه، نقش تأمین زیرساخت های فنی را وزارت ارتباطات و نقش هماهنگی، یك پارچگی و تعاملات میان دستگاهی و همینطور رصد و پایش وضعیت دولت الكترونیك را سازمان اداری و استخدامی كشور به عهده گرفته اند.
وی اضافه كرد: البته نقش كلیدی را دستگاه های اجرایی عهده دار هستند، مثلاً وقتی می خواهیم نظام سلامت الكترونیك را در كشورمان عملیاتی نماییم، تا زمانی كه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی همراهی نكند و نقش كلیدی خویش را ایفا نكند، نقش تأمین بودجه، زیرساخت و هماهنگی مؤثر نخواهند بود. پس برای ما مهم می باشد كه مدیران ارشد در دستگاه های اجرایی این مساله را در اولویت و دستور كار خود قرار دهند.
رئیس امور توسعه دولت الكترونیك سازمان اداری و استخدامی كشور در ادامه با تاكید بر نقش مردم در توسعه دولت الكترونیك، تصریح كرد: در جهت مشاركت الكترونیكی (E-participation)، لازم است كه مردم در نظرسنجی های الكترونیك، مشاوره الكترونیك و تصمیم گیری الكترونیك شركت نمایند تا بازخورد و نظرات آنان در بهبود دولت الكترونیك مؤثر واقع شود.
وی به جایگاه دولت الكترونیكی ایران اشاره نمود و اظهار داشت: ما از سال ۲۰۰۲ تا ۲۰۱۲ روند خوبی داشتیم اما از ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۴ روند ما كاهشی بود، از ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۶ رشدی با آهنگ ملایم را شاهد بودیم و از ۲۰۱۶ تا ۲۰۱۸ در رتبه بندی سازمان ملل (EGDI) رشد بی سابقه ۲۰پله ای داشتیم، یعنی از رتبه ۱۰۶ به رتبه ۸۶ رسیدیم.
بخت جو اضافه كرد: كارگروهی در آبان ماه سال ۹۶ تشكیل شد كه تصمیم سازان دولت الكترونیك عضو آن بودند؛ رئیس سازمان اداری و استخدامی كشور، رئیس سازمان برنامه وبودجه كشور و وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، ۲۳ پروژه اولویت دار، كلیدی و پایه ای همچون سلامت الكترونیك، خزانه داری الكترونیك، مالیات الكترونیك و … را مد نظر قرار دادند و برنامه اجرایی و زمان بندی تمامی برنامه ها را مشخص كردند كه تا آخر سال ۹۹ اجرایی شوند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب