بهره گیری از توانمندی های شركت دانش بنیان برای رفع نیازهای صنایع غذایی
به گزارش لیدی شال در جهت بهره مندی از توانمندی های شركت های دانش بنیان در رفع نیازهای صنایع غذایی تفاهم نامه همكاری میان صندوق نوآوری و شكوفایی و سازمان اقتصادی آستان قدس رضوی امضاء شد.
به گزارش لیدی شال به نقل از ایسنا، در حاشیه سومین گردهمایی فناورانه صنایع، شركت های دانش بنیان و استارتاپ های صنعت غذایی تفاهم نامه ای بین صندوق نوآوری و شكوفایی و سازمان اقتصادی آستان قدس رضوی منعقد شد.
این تفاهم نامه با هدف بهره گیری از توانمندی های شركت های دانش بنیان در جهت رفع نیازمندی های صنایع غذایی بوده است. استفاده از ظرفیت های سازمان اقتصادی رضوی در جهت رفع نیازمندی های راهبردی صنایع مرتبط و پشتیبانی از توسعه محصولات و خدمات دانش بنیان از دیگر اهداف این تفاهم نامه است.
شناسایی نیازهای صنایع و شركت های تابعه سازمان اقتصادی آستان قدس رضوی به منظور مرتفع كردن آنها با معرفی شركت های دانش بنیان فعال درصنایع در رابطه با هدف توسعه بازار محصولات دانش بنیان و كاهش وابستگی به محصولات در فناوری های خارجی، هدف دیگر این تفاهم نامه به حساب می آید.
علاوه بر آن همكاری به منظور تقویت ارتباط ذینفعان زیست بوم نوآوری، ایجاد شبكه و خوشه فناورانه و نوآورانه بخصوص با مشاركت سازمان ها و شركت های بلوغ یافته، شركت های كوچك و متوسط، فناور و دانش بنیان هدف این تفاهم نامه است.
علاوه بر آن همكاری در زمینه تامین مالی مورد نیاز برای توسعه و تجاری سازی فناوری و توسعه صنایع وابسته از راه صندوق های پژوهش و فناوری و ایجاد صندوق های جدید از دیگر موارد تاكید شده در این تفاهم نامه است.
در این تفاهم نامه طرفین متعهد شدند در جهت تقویت شتاب دهنده های دانش بنیان موجود یا راه اندازی شتاب دهنده های تخصصی، مشاركت در شناسایی اولویت های توسعه فناوری، نوآوری و خدمات و توسعه بازار شركت های دانش بنیان و صنایع مرتبط در داخل و خارج كشور و احصاء نیازهای فناورانه آنها همكاری لازم را داشته باشند.
به گزارش لیدی شال به نقل از ایسنا، این تفاهم نامه با امضای سید محمد صادق خیاطیان عضو هیات عامل صندوق نوآوری و شكوفایی و سید رضا فاطمی امین مدیرعامل سازمان اقتصادی رضوی منعقد شد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب