خبر مهم سازمان اداری و استخدامی برای کارمندان دولت

خبر مهم سازمان اداری و استخدامی برای کارمندان دولت

به گزارش لیدی شال، معاون سازمان استخدامی اظهار داشت: واریز یک میلیون تومان به کیف پول کارمندان مشروط به رضایت آنهاست.


به گزارش لیدی شال به نقل از خبر آنلاین، حمیدرضا احمدیان، معاون حکمرانی الکترونیک و هوشمندسازی دولت سازمان اداری و استخدامی کشور، در رابطه با طرح واریز یک میلیون تومان به کیف پول کارمندان اظهار داشت: استفاده از کیف پول در شبکه پرداخت کشور از دو جنبه توسعه نظام پرداخت و افزایش تاب آوری خدمات در شرایط اضطرار اهمیت دارد.
تسنیم نوشت: وی ادامه داد: یکی از مباحثی که از سال قبل و باتوجه به شرایط جنگی مورد توجه قرار گرفت، تاب آوری و پایداری خدمات و به صورت مشخص، شبکه پرداخت در شرایط اضطرار بود. در همین جهت، بحث ایجاد شبکه پرداخت مستقل از اینترنت عنوان شد تا در شرایط خاص بتوان خدمات پرداخت را مدیریت کرد.

کیف پول بدون نیاز به اینترنت به پرداخت های خرد کمک می کند

احمدیان ضمن اشاره به تفاوت این خدمت با کارت های بانکی اظهار داشت: کارت های بانکی از شبکه های شاپرک و شتاب استفاده می نمایند، اما این خدمت بر بستر پایه ای ترین سرویس ارتباطی اپراتورها یعنی USSD مخابرات عرضه می شود و تنها به اتصال و سرویس اپراتور نیاز دارد.
معاون حکمرانی الکترونیک و هوشمندسازی دولت سازمان اداری و استخدامی اضافه کرد: ازاین رو این سرویس به اینترنت متصل نیست و می تواند در شرایط اضطرار و همینطور برای انجام پرداخت های خرد مورد استفاده قرار گیرد.
وی در جواب این پرسش که ایجاد و توسعه این زیرساخت چه هزینه ای برای شبکه پرداخت دارد، اظهار داشت: استفاده از این سرویس هزینه فنی خاصی به شبکه پرداخت تحمیل نمی کند و حتی اعلام شده است که مبحث مغایرت ها هم ظرف 24 ساعت حل خواهد شد. ازاین رو این که تصور نماییم زیرساخت یا تجهیزات جدیدی نیاز است، چندان مصداق ندارد، چون که این خدمت بر پایه ای ترین سرویس ارتباطی اپراتورها عرضه می شود.

واریز یک میلیون تومان با رضایت کارمند انجام می شود

احمدیان در رابطه با تعیین رقم یک میلیون تومان برای واریز به کیف پول کارمندان اظهار داشت: برای توسعه کیف پول ها باید فرهنگ سازی و فضای پذیرندگی توسعه پیدا کند. در عرصه کارکنان دولت هم چند شرط وجود دارد؛ یکی از آنها این است که نمی توان حقوق کارمند را بدون رضایت او به کیف پول منتقل کرد.
وی اشاره کرد: اگر عددی مانند یک میلیون تومان یا هر عدد دیگری مطرح می شود، این مورد برمبنای رضایت کارمند است. ما سقفی تعیین نکرده ایم و نگفته ایم حداکثر یک میلیون تومان؛ ازاین رو یک کارمند می تواند درخواست کند تمام حقوقش به کیف پول منتقل شود.
معاون سازمان اداری و استخدامی اضافه کرد: در شرایطی که بحران وجود نداشته باشد هم کارمند می تواند اعلام نماید که اصلاً مبلغی از حقوقش به کیف پول منتقل نشود. البته هم اکنون آیین نامه بر همین مبنا تنظیم شده است.

زیرساخت کیف پول برای همه مردم فراهم است

احمدیان ضمن اشاره به نقش بانک مرکزی در توسعه این طرح اظهار داشت: بانک مرکزی درحال بررسی تمهیدات تشویقی، اطلاع رسانی و حمایتی است تا این مسیر و شبکه پرداخت توسعه پیدا کند.
وی اضافه کرد: کارکنان دولت، مستمری بگیران و بیمه شدگان دولتی جامعه مشخصی هستند، اما برای سایر مردم هم این ظرفیت پیشبینی شده است تا همه آحاد جامعه بتوانند از کیف پول ایران بهره گیرند.
احمدیان اظهار داشت: زیرساخت این خدمت در بانک مرکزی فراهم شده و مردم می توانند کیف پول خویش را فعال کنند. برای فعال سازی هم فرآیند پیچیده ای وجود ندارد و با بهره گیری از USSD می توان کیف پول را فعال کرد.
وی تاکید کرد: البته توضیحات کامل در این خصوص باید از جانب همکاران ما در بانک مرکزی به جامعه عرضه شود و لازم است اطلاع رسانی و فرهنگ سازی بیشتری دراین خصوص صورت گیرد.

توسعه پذیرندگی شرط افزایش استفاده از کیف پول است

معاون حکمرانی الکترونیک و هوشمندسازی دولت سازمان اداری و استخدامی ضمن اشاره به فعالیت برخی پلت فرم ها در این عرصه اظهار داشت: خیلی از پلت فرم ها هم اکنون کیف پول ایران را فعال کرده اند و به شکلی با بانک مرکزی تفاهم نامه همکاری دارند.
وی ادامه داد: زمانیکه مردم در پلت فرم های مورد استفاده خود مشاهده کنند کیف پول ایران فعال است، طبیعتاً تمایل بیشتری جهت استفاده از آن خواهند داشت؛ در عین حال باید در زمینه فرهنگ سازی، اطلاع رسانی و پشتیبانی بیشتر کار شود.
احمدیان در رابطه با بازخورد مردم نسبت به این طرح هم اظهار داشت: هنوز نمی توان ارزیابی دقیقی عرضه کرد، چون که این طرح تازه شروع شده است. در دنیا هم به طور معمول ارزیابی های مربوط به یک خدمت بعد از مدتی به انجام می رسد.
وی اظهار داشت: با توسعه شبکه پذیرندگی و عرضه این خدمت در نقاط مختلف برای پرداخت های خرد و همینطور اضافه شدن خدمات جدید متناسب با زمان، می توان انتظار داشت رغبت مردم برای فعال نگه داشتن کیف پول افزایش پیدا کند.

کاهش تعداد کارت های بانکی با توسعه ابزارهای جدید پرداخت

احمدیان در ادامه ضمن اشاره به هزینه پردازش تعداد بالای کارت های بانکی اظهار داشت: نظام پولی و بانکی کشور به دنبال این است که تعداد کارت های بانکی را در صورت امکان کم کند، چون که حتی اگر از کارتها استفاده نشود، پردازش آنها هزینه بر است.
وی تاکید کرد: در دنیا هم نظام پرداخت بسمت الگوهای جدید حرکت می کند؛ چه در شرایط عادی و چه در شرایط بحران و گسترش فناوری. ما هم باید متناسب با تحولات فناوری، شرایط لازم را در کشور فراهم نماییم.


منبع:

1405/06/24
11:48:35
5.0 / 5
3
تگهای خبر: اینترنت , بانك , بانك مركزی , توسعه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۵
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

لیدی شال LadyShal