سهم ۴۷ درصدی صنایع بزرگ در ایحاد اشتغال

سهم ۴۷ درصدی صنایع بزرگ در ایحاد اشتغال

به گزارش لیدی شال، به قول صنایع کوچک، ۴۱ درصد، صنایع متوسط ۱۲ درصد و صنایع بزرگ ۴۷ درصد از اشتغال سهم دارند و همینطور شغل ها در شرکتهای بزرگ کیفی است.


به گزارش لیدی شال به نقل از ایسنا، مصطفی مؤمنی امروز در بیست و ششمین دوره همایش رتبه بندی شرکتهای برتر ایران اظهار نمود: این ۱۰۰ شرکت از صنایع مادر و ارزآور هستند و پنج شرکت دانش بنیان هم در لیست ۱۰۰ شرکت برتر قرار دارند که اتفاق مبارکی است.
به قول وی برای رتبه بندی این شرکت ها، صورت های مالی و گزارش های حسابرسی شرکت ها پارسال دریافت و تحلیل داده ها بر مبنای ۳۳ شاخص انجام شده است. دراین میان شاخص فروش یکی از مهم ترین شاخص ها در ارزیابی شرکتهای برتر است البته در سالهای گذشته این شاخص ها که همه کمی هستند، توسعه پیدا کرده و در سالهای آینده هم شاخصهای جدید عرضه می شود.
مومنی همینطور اظهار داشت: در بررسی شرکت ها مشخص شد که نرخ رشد همراه با تورم در فروش کاهشی بوده، اما نرخ رشد واقعی فروش افزایشی بود؛ یعنی در یک سال قبل که مبنای ارزیابی بوده مهار تورم صورت گرفته و قیمتها توسط دولت کنترل شده و ۱۱ درصد نرخ واقعی فروش افرایش یافته که به خاطر رشد تولید و ارزش افزوده است.
در ادامه این مراسم مجید درویش - معاون مشاوره و تحقیق سازمان مدیریت صنعتی - هم اظهار نمود: صنایع کوچک، ۴۱ درصد، صنایع متوسط ۱۲ درصد و صنایع بزرگ ۴۷ درصد از اشتغال سهم دارند. همینطور شغل ها در شرکتهای بزرگ کیفی است.
همینطور به قول وی ارزش افزوده ۵۰۰ شرکت حدود ۱۳ درصد تولید ناخالص ملی و ارزش افزوده ۱۰۰ شرکت اول برتر ۱۱ درصد تولید ناخالص ملی است. میزان فروش ۵۰۰ شرکت ۴۶ درصد تولید ناخالص ملی و ۱۰۰ شرکت برتر ۴۱ درصد تولید ناخالص ملی است.
درویش با اشاره به اینکه رتبه بندی شرکتهای برتر از سال ۱۳۷۷ شروع شده است اظهار داشت: بررسی ۱۰۰ شرکت برتر ایران از نظر شاخص میزان فروش شروع شد، چونکه میزان اثرگذاری یک بنگاه اقتصادی در ابعاد اقتصاد ملی با میزان فروش آن رابطه مستقیم دارد. در سالهای بعد با استقبال شرکت ها، از نظر تعداد شرکت ها حالا به ۵۰۰ شرکت بزرگ رسیدیم که بر مبنای شاخص میزان فروش و ۳۲ شاخص دیگر با یکدیگر رتبه بندی و مقایسه کردیم.
معاون مشاوره و تحقیق سازمان مدیریت صنعتی با اشاره به اینکه با این رتبه بندی جایگاه هر شرکت در لیست عمومی و همینطور جایگاه شرکت در گروههای صنعتی مشخص می شود، خاطرنشان کرد: هدف سازمان مدیریت از رتبه بندی شرکت ها، تولید اطلاعات در مورد بنگاه های اقتصادی کشور و شفاف سازی فضای کسب و کار، گسترش رقابت بین بنگاه های اقتصادی، برنامه ریزی در بنگاه های اقتصادی و میزان اثرگذاری در اقتصاد ملی است.
درویش ضمن اشاره به این که رتبه بندی شرکتهای برتر در سطح جهانی، منطقه ای و کشوری هم صورت می گیرد و کشورهای امریکا، چین، ترکیه و هندوستان هر ساله ۵۰۰ شرکت برتر را معرفی می کنند، اظهار داشت: شرکتهای بزرگ در عرصه تولید و صادرات نقش بسزایی در اقتصاد کشورها دارند.




منبع:

1402/11/02
13:08:22
5.0 / 5
289
تگهای خبر: اقتصادی , صادرات , طلا , فروش
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۱
لیدی شال LadyShal