امضای تفاهمنامه میان وزارت جهاد کشاورزی و دبیرخانه شورایعالی توسعه سواحل مکران

امضای تفاهمنامه میان وزارت جهاد کشاورزی و دبیرخانه شورایعالی توسعه سواحل مکران

به گزارش لیدی شال، بخش دیگری از طرح توسعه سواحل مکران با انعقاد تفاهمنامه همکاری میان وزیر جهاد کشاورزی و نماینده ویژه رئیس جمهور و دبیر شورایعالی توسعه سواحل مکران در یک قدمی اجرا قرار گرفت.



به گزارش لیدی شال به نقل از ایسنا، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، محمدعلی نیکبخت و حسین دهقان به همراه برخی از مسئولان وزارت جهادکشاورزی، بامداد روز یکم مهرماه برای اجرای زیربخش های کشاورزی در توسعه سواحل مکران با یکدیگر تفاهم نامه امضا کردند.

وزیر جهاد کشاورزی در این مراسم با برشمردن ظرفیتهای منطقه اظهار داشت: بخش بزرگی از این سواحل در استان سیستان و بلوچستان واقع شده است، این مناطق به سبب دسترسی به آب های آزاد، دریای عمان و سواحل کشورهای آفریقایی فرصت کم نظیری برای توسعه صید و صیادی و آبزی پروری و شیلات فراهم می آورد.

نیکبخت در ادامه به ظرفیت استان سیستان و بلوچستان هم اشاره ای کرد و اظهار داشت: این استان از نظر فرصت سرمایه گذاری، رتبه نخست کشور و به لحاظ استعداد در عرصه های مختلف باغبانی، شیلات، دامپروری، تجارت و معادن، در میان سه استان اول کشور قرار دارد.

وی با تأکید بر فرمایش مقام معظم رهبری اشاره کرد: طرح توسعه سواحل مکران از جانب ایشان نشان از ظرفیت کم نظیر و در بیشتر موارد حکایت از فرصت های بکر و بی نظیر این منطقه از کشورمان است و به حق ایشان از این سواحل به عنوان گنج تعبیر کرده اند.

نیکبخت با اعلان اینکه شیلات، اولویت یک سرمایه گذاری در منطقه است اظهار داشت: شیلات و آبزی پروری قادر می باشد، مناطق مکران و به تبع آن از سیستان و بلوچستان تا خراسان شمالی را متحول کند و با دسترسی به آب های آزاد به اشتغال شرق کشور رونق دهد.

حسین دهقان - نماینده ویژه رئیس جمهور و دبیر شورای عالی طرح توسعه سواحل مکران هم در مراسم انعقاد تفاهم نامه همکاری اظهار داشت: مشارکت مردم در کنار تسهیلات دولت می تواند طرح را با سرعت بیشتری به پیش ببرد.

وی همین طور اضافه کرد: طی برنامه ای پنج ساله نقاط تمرکز و اولویت ها روشن و با تبدیل آن به پروژه های اهرمی دیکر طرح ها را به جلو خواهیم برد.

دهقان جلب مشارکت و اعتماد مردم را نقطه قوت پیشبرد طرح دانست و اظهار داشت: با اجرای فناوری متکی بر زیست بوم منطقه، ترویج، ارتقای دانش و توسعه، می توان راندمان را افزایش داد و در کنار آن با جلب اعتماد و مشارکت مردم، منابع ملی و محلی را همراه ساخت تا ضمن خروج منطقه از محرومیت دسترسی بیشتری برای مردم این مناطق فراهم ساخت.




منبع:

1402/07/02
20:21:10
5.0 / 5
232
تگهای خبر: تجارت , تسهیلات , طلا , فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۵
لیدی شال LadyShal