یكی از پایه گذاران پلاسمادرمانی كرونا:

درمان پلاسمایی كرونا، مجانی است

درمان پلاسمایی كرونا، مجانی است

به گزارش لیدی شال با بیان خبر نهایی شدن گام های جدید ایران در زمینه درمان بیماران مبتلا به ویروس كرونا به وسیله پلاسما، در ایام گذشته شایعاتی در فضای مجازی مطرح شده در خصوص گران بودن این درمان و خاص بودن بیماران دریافت كننده پلاسما؛ موضوعی كه عضو اتاق بازرگانی تهران و یكی از پایه گذاران پلاسمادرمانی كرونا، آن را تكذیب می كند.


به گزارش لیدی شال به نقل از ایسنا، با عنایت به سابقه قابل قبول ایران در حوزه درمان با استفاده از پلاسما كه نام كشور را در بین پنج كشور نخست دنیا در این حوزه قرار داده است، بعد از ورود ویروس كرونا به ایران، تیمی تحقیقاتی كار خویش را جهت استفاده از روش پلاسمادرمانی بیماران مبتلا به كرونا شروع كرد. موضوعی كه به نظر می آید در گام های نخست نتیجه بخش بوده است.
این تیم تحقیقاتی ابتدا پلاسمای بیماران بهبود یافته از كرونا را دریافت كرده و سپس به برخی از مبتلایان تزریق كرده كه برپایه آمار عرضه شده، موفقیت قابل ملاحظه ای در بهبود حال این بیماران داشته است. بر این اساس در گام نخست ۱۲ بیمار و در گام بعد ۲۰۰ بیمار، پلاسما دریافت نمودند كه بخش قابل توجهی از آنها پس از این تزریق با سرعت بیشتری روند بهبودی را پی گرفته اند.
در این شرایط در ایام گذشته، شایعاتی در فضای مجازی عنوان شد در خصوص اینكه این روش درمانی تنها در اختیار برخی از مسئولین و مقامات ایرانی قرار گرفته و مردم عادی از دسترسی به آن محروم هستند و همینطور به علت هزینه بالای این درمان، خیلی از مردم توانایی تقبل هزینه های آن را هم ندارند؛ موضوعی كه ناصر ریاحی - عضو اتاق بازرگانی تهران - و یكی از پایه گذاران این روش درمانی برای كرونا در ایران؛ آن را رد می كند.
او در گفتگو با ایسنا، خاطرنشان كرد: این روش درمانی (پلاسمادرمانی) تابحال به صورت كامل مجانی بوده و هزینه های آنرا بخش خصوصی حامی طرح پرداخت كرده اند. ازاین رو مطرح شدن این مساله كه درمان كرونا به وسیله پلاسما، گران قیمت است، به هیچ عنوان حقیقت ندارد.
عضو اتاق بازرگانی تهران با اشاره به اینكه عمده بیمارانی كه با استفاده از پلاسما درمان شده اند، بیماران معمولی بوده اند، اظهار داشت: ما در در این حوزه ای هیچ برنامه خاصی برای جداسازی یا اولویت دهی بیماران نداشته ایم.
ریاحی تصریح كرد: انتخاب بیمار برای دریافت پلاسما، برپایه پروتكل درمانی نوشته شده است و این پزشكان معالج هستند كه طبق این پروتكل و برپایه صلاحدید خود و شرایط بیمار، این روش درمانی را پیشنهاد می دهند و كار بعد از آن اجرایی می شود.
وی اظهار نمود: بعنوان مثال آقای حریرچی - معاون وزارت بهداشت و درمان - كه به كرونا مبتلا شد، خود از دریافت كنندگان خدمات پلاسمادرمانی نبود؛ بلكه پس از بهبودی مراجعه نموده و پلاسمای خون خویش را برای كمك به بهبودی سایر مبتلایان اهدا كرد.



1399/01/24
22:41:43
5.0 / 5
3796
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۲
لینک دوستان لیدی شال
لیدی شال LadyShal