گندم های داخلی با میزان گلوتن كمتر از حد طبیعی

گندم های داخلی با میزان گلوتن كمتر از حد طبیعی

لیدی شال: رئیس سازمان صمت گیلان اظهار داشت: گلوتن خیلی از گندم های داخلی كمتر از ۲۵ تا ۲۶ است حال آن كه باید بیشتر از ۲۸ باشد.


به گزارش لیدی شال به نقل از ایسنا، «فرهاد دلق پوش» در بازدید یك شركت آرد در رشت اظهار داشت: كیفیت آرد تا گلوتن ۲۸ باید افزایش یابد.
وی ادامه داد: تولید و صنعت ثمین است و چنانچه با قوت غالب مردم سر و كار داشته باشد، قطعاٌ مقدس و ارزشمندتر است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان اشاره كرد: تولید آرد مرغوب به نحوه تركیب و نوع كیفیت گندم بستگی دارد.
وی افزود: گندمی كه در استان های گلستان، فارس، اهواز و خوزستان تولید و برداشت می شود، نسبت به گندم تولیدی سایر استان ها دارای كیفیت و گلوتن بهتری است.
دلق پوش اشاره كرد: خیلی از گندم های تولیدی داخلی دارای گلوتن كمتر از ۲۵ تا ۲۶ هستند حال آن كه میزان ایده آل و مطلوب گلوتن گندم باید بیشتر از ۲۸ باشد، از این رو در میزان تلفیق و تركیب گندم های مختلف در حفظ كیفیت و غنی سازی آرد برای پخت نان مرغوب موثر است.
وی تصریح كرد: الان استان گیلان دارای ۶ كارخانه تولید آرد با ظرفیت تولید سالانه ۶۵۰ هزار تن آرد است.






1397/10/20
13:32:22
5.0 / 5
2256
تگهای خبر: تجارت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۴
لیدی شال LadyShal