توزیع پوشاك ایرانی با برند خارجی برخلاف قانون است

توزیع پوشاك ایرانی با برند خارجی برخلاف قانون است

لیدی شال: بگفته مدیركل دفتر صنایع نساجی و پوشاك وزارت صنعت، معدن و تجارت؛ توزیع پوشاك ایرانی به نام برندهای خارجی غیرقانونی بوده و با آن برخورد می شود.


به گزارش لیدی شال به نقل از ایسنا، افسانه محرابی در حاشیه برگزاری مراسم افتتاحیه بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی صنعت نساجی و هفتمین نمایشگاه بین المللی پوشاك در جمع خبرنگاران وضعیت تولید و صادرات در صنعت نساجی را خوب توصیف كرد و اظهار داشت: مشكلاتی در بخش مبادلات مالی و تامین مواد اولیه در صنعت پوشاك وجود داشته كه با تشكیل كمیته هایی در بانك گمرك این مشكلات رصد شد و هم اكنون این مشكلات برطرف شده است.
وی در ادامه از افزایش ۷۰ درصدی تعداد واحدهای شركت كننده در نمایشگاه صنعت نساجی خبر داد؛ بطوریكه تعداد این واحد در سالهای ۹۷ و ۹۸ به ترتیب ۶۹ و ۱۱۹ واحد اعلام شده است.
محرابی همین طور از حضور شورای عالی برند و برگزاری جلسات تخصصی در حاشیه نمایشگاه آگاهی داد و اظهار نمود: اصلاح نظام تعرفه وظیفه اصلی وزارت صمت است كه با در نظر گرفتن كل زنجیره تولید در صنعت نساجی همیشه رصد می شود.
این مقام مسئول با اشاره به اینكه در حاضر مشكلی در بخش تعرفه ها وجود ندارد، اشاره كرد: دراین زمینه هر سال پیشنهادات تشكل ها و انجمن های پوشاك در كمیسیون ماده یك بررسی و تحلیل می شود و طبق آنها تصمیمات گرفته می شود.

تامین ۷۰ درصد نیاز پوشاك در كشور
به گفته مدیركل دفتر صنایع نساجی و پوشاك وزارت صمت هم اكنون ۷۰ تا ۸۰ درصد نیاز كشور در بخش پوشاك در داخل تامین می شود؛ این درحالی است كه در گذشته تولید داخل قادر به تامین ۴۰ درصد نیاز كشور بود.
وی همین طور با اشاره به ممنوعیت واردات پوشاك در یك سال گذشته، تولید سالانه پوشاك را ۳۱۰ هزار تن عنوان نمود و اظهار داشت: نیاز كشور به پوشاك ۵۲۰ تا ۵۳۰ هزار تن است اما با در نظر گرفتن توان خرید مردم بنظر می رسد مشكلی در زمینه تامین نیاز كشور در این بخش وجود ندارد.

توزیع پوشاك ایرانی با برند خارجی غیرقانونی است
محرابی در ادامه اصرار كرد كه توزیع پوشاك ایرانی به نام برندهای خارجی برخلاف قانون است و با این مسئله برخورد می شود.
به گفته وی، هم اكنون توزیع پوشاك ایرانی با نام برندهای خارجی هم اكنون در بازار بسیار كمرنگ شده است.
مدیركل دفتر صنایع نساجی و پوشاك وزارت صمت با اشاره به اینكه به سبب مشكلات به وجود آمده در سایت گمرك آمار دقیقی از صادرات وجود ندارد، اظهار نمود: برمبنای رصد واحدهای تولیدی برآورد می شود كه صادرات پوشاك امسال حداقل ۱۵ درصد افزایش داشته است.
این مقام مسئول در ادامه از تدوین برنامه دو و پنج ساله در بسته رونق تولید آگاهی داد و اظهار داشت: در این برنامه سه پروژه اصلی تعریف شده كه الزاماتی همچون در زمینه منابع مالی، سازمان تامین اجتماعی و سازمان امور مالیاتی را در نظر گرفته است.
وی همین طور در پاسخ به سوال ایسنا درباره وضعیت قاچاق پوشاك اظهار داشت كه امسال قاچاق كاهش داشته اما آمار دقیق آن باید از طرف ستاد مبارزه با قاچاق كالا و ارز اعلام گردد.
به گزارش لیدی شال به نقل از ایسنا، بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی صنعت نساجی ۱۸ تا ۲۱ آذر ماه در محل نمایشگاه بین المللی تهران دایر است و در آن ۱۶۰ شركت داخلی و ۷۵ شركت خارجی از كشورهای ایتالیا، بلژیك، تركیه، چین، هند، اسپانیا، اوكراین و استرالیا حضور دارند.
در هفتمین نمایشگاه بین المللی پوشاك ایران (ایران مد ۲۰۱۹) نیز كه در همین فاصله در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران دایر است، ۱۲۰ شركت داخلی انواع پوشاك مردانه، زنانه و بچگانه را به نمایش می گذارند.




منبع:

1398/09/18
13:43:40
5.0 / 5
4632
تگهای خبر: بازار , پوشاك , تجارت , صادرات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۵
لیدی شال LadyShal